VOLVO GENERATOR SET

  • Volvo Open Diesel Generator Set

    Volvo Buka Diesel generator Siapkeun

    Volvo mangrupikeun perusahaan industri panggedéna di Swédia kalayan sajarah langkung ti 120 taun.Éta kakuatan idéal pikeun sét generator solar sareng seueur dianggo dina mobil, mesin konstruksi sareng widang industri anu sanés.Dina waktos anu sami, éta ogé khusus dina pamekaran mesin opat-silinder online.Genep-silinder jeung genep-silinder mesin solar nangtung kaluar dina téhnologi ieu.Volvo séri generator solar sét diimpor dina bungkusan aslina, dipirig ku sertipikat asal, sertipikat ti conformity, sertipikat ti inspeksi komoditi, sertipikat deklarasi adat, jsb Salaku hiji OEM of Volvo, parusahaan urang geus disadiakeun ratusan-kinerja tinggi Diesel Engine. Generator set pikeun pamaké domestik.